Kristína Striešková Kultúra

Deti na Ceste rozprávkovým lesom

Arborétum Mlyňany SAV si všetky pre deti opäť pripravilo rozprávkovú cestu parkom. Počas prechádzky ich okrem pripravených úloh čakajú tvorivé dielne, maľovanie na tvár, či skákanie na trampolíne.

Rozprávková cesta sa skladá z 10 stanovíšť, kde im rozprávkové bytosti zadajú rôzne úlohy a po ich splnení dostanú pečiatku na hodnotiacu tabuľku, ktorú na konci prechádzky vhodia do osudia a môžu získať atraktívne ceny. Štart cesty je pred budovou kaštieľa, kde budú deťom odovzdané hodnotiace tabuľky s mapou trasy, ktorú budú musieť absolvovať. Po absolvovaní rozprávkovej prechádzky odovzdajú v cieli hodnotiacu tabuľku do zlosovacieho osudia. Žrebovanie prebehne o 16:00 hod. na terase pred kaštieľom.

Počas celého dňa budú pre deti pripravené Tvorivé dielne v priestoroch kaštieľa. Maľovanie na tvár bude prebiehať vonku pred kaštieľom, kde bude na lúke k dispozícii deťom trampolína.

Pre dospelých bude pripravená Koštovka vína vinárskej firmy Baburka, ktorá vyrába prírodné vína s dušou. Ich vína boli na súťažiach ocenené mnohými oceneniami.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM