Peter Klimant Kultúra

Deň detí v Zlatých Moravciach: Aký program si pre našich najmenších pripravilo mesto?

Sviatok, na ktorý sa teší každé dieťa. Deň detí sa nám nezadržateľne blíži. Určite ste už zvedaví, čo všetko si pre našich drobcov pripravilo mesto tento rok. Prečítajte si kompletný program na Deň detí v Zlatých Moravciach...

Ilustračný obrázok k článku Deň detí v Zlatých Moravciach: Aký program si pre našich najmenších pripravilo mesto?
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto a Mestské stredisko kultúry a športu v spolupráci s mestskými podnikmi, školami a školskými zariadeniami organizuje aj tento rok slávnosti k Medzinárodnému dňu detí. Tie si svoj sviatok v Moravciach užijú už 29. mája na mestskom štadióne so začiatkom o 14:30 hodine.

Program bude aj tento rok bohatý. Na deti čakajú rozprávkové súťaže, interaktívne divadielko „Skús cirkus“, prehliadka so živými vtákmi a zvieratkami. Deti sa môžu tešiť aj na tradičné maľovanie na tvár. Pripravené budú i každoročné klasiky, naše ratolesti uvidia ukážky z práce hasičov a mestských policajtov.

Na Dni detí v Zlatých Moravciach vystúpia i rôzni tanečníci a speváci. Deti sa budú môcť vyblázniť aj na pripravených kolotočoch. Zaujímavosťou bude vozenie na motorkách s motorkármi zo zlatomoraveckého motoklubu Zubry.

Môže vás zaujímať:

Deň detí sa nezadržateľne blíži: Čo si pre našich najmenších pripravilo Arborétum Mlyňany?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM