Peter Klimant Kultúra

Deň detí v Arboréte Mlyňany? Už poznáme program, na TOTO sa môžeme tešiť...

Rok ubehol ako voda a čoskoro tu opäť máme sviatok našich najmenších. Deň detí bude už tradične poriadne oslávený i v Arboréte Mlyňany, ktoré už zverejnilo i samotný program. Pozrite, čo všetko nás čaká...

Ilustračný obrázok k článku Deň detí v Arboréte Mlyňany? Už poznáme program, na TOTO sa môžeme tešiť...
Zdroj: Dnes24.sk

Deň detí sa síce oslavuje prvého júna, no v Arboréte Mlyňany si sviatok našich najmenších užijeme o trošku neskôr, konkrétne v nedeľu siedmeho júna. Začiatok programu je naplánovaný na desiatu hodinu doobeda a celá akcia potrvá do šestnástej hodiny. A čo nás všetko čaká?

O pol jedenástej vystúpi zoskupenie Vozokanček, za ktorým príde skupina Dancin. Pol hodinu pred obedom vystúpi známa skupina Zlatňanka. Okrem hudobných a tanečných vystúpení nebude chýbať ani dávka akcia. Tú prinesú o pol jednej poobede policajti, ktorí budú robiť ukážky svojej práce a nebudú chýbať ani ich štvornohý pomocníci.

Okrem toho bude na návštevníkov čakať viacero atrakcií. Deti sa môžu tešiť na nafukovacie safari, maľovanie na tvár a tvorivé dielne. Okrem policajných psov sú každoročnou veľkou atrakciou aj sokoliari, ktorí nebudú chýbať ani tento rok. Deti si budú môcť o 14:00 hodine dokonca zajazdiť na koníkov.

Na svoje si prídu aj dospeláci. „Pripravili sme výstavu Mariána Lavu, na ktorej budete môcť vidieť krásne obrazy, rámy so zrkadlami, bytové doplnky z masívneho dreva, so zvláštnymi povrchovými úpravami,“ informuje arborétum.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM