Peter Klimant Kultúra

Čo sa u nás chystá? Prehľad víkendových podujatí, ktoré odporúčame Zlatomoravčanom zažiť

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame v Zlatých Moravciach a okolí zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Čo sa u nás chystá? Prehľad víkendových podujatí, ktoré odporúčame Zlatomoravčanom zažiť
Zdroj: TASR

Otvorenie leta v Oregon Pube

10. jún večer, Oregon pub, Zlaté Moravce

Veľká tanečná a hudobná udalosť . Oregon pub otvorí letnú sezónu vo veľkom štýle. Tešiť sa môžeme na známeho slovenského DJ-ja – EKG.

Dostihy v Národnom žrebčíne

12. jún o 14:00 hodine, Národný žrebčín, Topoľčianky

Pohľad na rýchle kone a celková atmosféra dostihov je nezabudnuteľný zážitok. Pokiaľ ste aj vy milovník tohto športu, určite využite možnosť zúčastniť sa na prvých dostihov v Národnom žrebčíne v tomto roku.

Folklórne tradície Jelenec

11.- 12. jún, kultúrny dom, Jelenec

Dvojdňové podujatie určené najmä pre milovníkov folklórnu. Prvý deň spoznáme kiedajšie svadobné zvyky, začína sa o 16:00 hodine v miestnom kultúrnom dome. Na ďalší deň je na pláne galaprogram k 25. výročiu vzniku slovenského folklórneho diania v Jelenci. Tešiť sa môžeme na viaceré folklórne vystúpenia.

Folklórne dni Veľká Lehota

11.- 12. jún, Amfiteáter, Veľká Lehota

Folklórne vystúpenia domácich skupín a súborov z okolia, divadelné predstavenia, výstavy ale aj ukážky remeselníkov, to všetko ponúknu Folklórne dni, ktoré počas víkendových dní 10. až 12. júna rozveselia Veľkú Lehotu.

6. ročník – Folklórne slávnosti pod Kamencom

11. jún o 17:00, Športový areál, Machulince

Obec Machulince spoločne s folklórnou skupinou Kamenec organizujú aj tento rok populárne Folklórne slávnosti pod Kamencom. Tešiť sa môžeme na vystúpenie viacerých zaujímavých umelcov. Chýbať nebude ani spevácky zbor Lúčnica.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM