Správy

Čiastočná uzávierka pri cintoríne: Obmedzenia sa presúvajú a budú trvať dlhšie

Pokiaľ sa v najbližšie dni chystáte na mestský cintorín, čítajte pozorne. V okolí budú platiť dopravné obmedzenia. Potrvajú niekoľko dní.

Ilustračný obrázok k článku Čiastočná uzávierka pri cintoríne: Obmedzenia sa presúvajú a budú trvať dlhšie
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

V okolí mestského cintorína v Zlatých Moravciach budú platiť už čoskoro dopravné obmedzenia z dôvodu rekonštrukcie vozovky. Pôvodne mali pritom platiť v termíne od 02.11.2017 do 04.11.2017, ako však informovalo mesto, plán sa mení.

„Mesto Zlaté Moravce oznamuje všetkým návštevníkom mestského cintorína, ako aj všetkým občanom že v dňoch od 03.11.2017 do 07.11.2017 budú prebiehať stavebné práce na oprave povrchu vozovky cesty III/1625, ul. SNP v Zlatých Moravciach v úseku od km 0,000 po km 0,839, ktorá je v správe Nitrianskeho samosprávneho kraja,“ informuje vedenia mesta.

Počas týchto prác dôjde podľa samosprávy k čiastočnej uzávierke tejto cesty a cestná premávka na nej, ako aj na okolitých parkoviskách bude obmedzená. Premávka bude riadená dočasným dopravným značením.

Ako ďalej uviedlo vedenie mesta, zmena termínu dopravných obmedzení bola nahlásená spoločnosťou EUROVIA SK, a.s., ktorá bude realizátorom stavebných prác.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM