Správy

Chuťovka pre milovníkov športu: Naše mesto zažije nočné korčuľovanie na ľade

Milovníci korčuľovania na ľade sa môžu tešiť. V Moravciach sa udeje korčuliarska akcia, ktorá sa koná len zopárkrát do roka. Zimák otvorí pre ľudí svoje brány v nočných hodinách.

Ilustračný obrázok k článku Chuťovka pre milovníkov športu: Naše mesto zažije nočné korčuľovanie na ľade
Zdroj: Dnes24.sk

Milovníci zimných športov, nachystajte si svoje korčule. Naše mesto čaká korčuliarska špecialitka. Klub HC Zlaté Moravce si pre Zlatomoravčanov pripravil zaujímavú športovú udalosť – nočné korčuľovanie.

Zaujímavá športová akcia sa uskutoční už tento štvrtok 16. novembra na zlatomoraveckom zimáku. Korčuľovať sa začína o 22:00 hodine a potrvá do polnoci.

Nočné korčuľovanie sa na zatomoraveckej ľadovej ploche konáva len niekoľkokrát do roka. Ako sa vyjadrilo vedenie klubu HC Zlaté Moravce, ktoré štadión spravuje, takáto akcia sa zvykne usporiadať vždy deň pred prázdninami alebo sviatkom, pokiaľ je voľný ľad.

Okrem toho bude cez predĺžený víkend štadión prístupný pre verejnosť v sobotu v čase od 11:30 do 14:00 hodiny a v nedeľu v čase 14:00 do 16:15 hodiny. Cena vstupného je tradičná, osoba nad šesť rokov platí rovné dve eurá. Vstup bez korčúľ je taktiež spoplatnený, uhrádza sa jedno euro. Dieťa do šesť rokov s platiacim doprovodom neplatí nič.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM