Veronika Kalinová Krimi

Červený kohút vyčíňal: Horelo v rodinnom dome, hasiči bojovali aj s požiarom auta!

V našom okrese zasahovali zlatomoravskí hasiči až pri dvoch požiaroch. Pri prvom horela elektrická rozvodová skrinka v rodinnom dome a v druhom prípade horelo auto z dosiaľ neznámych príčin.

Ilustračný obrázok k článku Červený kohút vyčíňal: Horelo v rodinnom dome, hasiči bojovali aj s požiarom auta!
Foto: Eva Viestová

V pondelok v noci okolo 2.30 hod. začala znenazdajky horieť elektrická rozvodová skrinka v rodinnom dome v Nevericiach na Beladickej ulici. Obyvatelia domu hneď po zistení, že im horí rozvodová skrinka, zavolali hasičov.

„Hasičská jednotka zasahovala s technikou Iveco Trakker a MB Atego 1+3,“ informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Nitre. Požiar bol hasičmi úspešne uhasený hasiacim prístrojom a C prúdom.

Vo Volkovciach v sobotu okolo 12-tej sa vznietilo auto. Na miesto požiaru boli privolaní zlatomoravskí hasiči aj polícia. Hasiči začali okamžite hasiť jedným C prúdom a dvomi vysokotlakovými prúdmi a nakoniec požiar auta uhasili. Prečo sa auto vznietilo, nie je dosiať známe.„Príčina požiaru je v štádiu vyšetrovania,“ uviedlo operačné stredisko v Nitre. Pri požiari auta nedošlo k žiadnemu zraneniu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM