Veronika Kalinová Kultúra

Arborétum počas sviatkov? Zažijeme aj súťaž v stavaní snehuliakov!

Arborétum Mlyňany ani tento rok nesklamalo a pre svojich návštevníkov pripravilo bohatý program s poriadnou vianočnou nádielkou. Organizátori mysleli na všetko, a tak Zlatomoravčania nájdu v Arboréte všetko, čo k Vianociam neodmysliteľne patrí...

Ilustračný obrázok k článku Arborétum počas sviatkov? Zažijeme aj súťaž v stavaní snehuliakov!
Zdroj: Dnes24.sk

V nedeľu 15. decembra sa v Arboréte snúbi sviatočné s praktickým. Na jednom mieste môžu návštevníci zažiť vianočnú atmosféru s bohatým programom, ale si aj nakúpiť všetko, čo je k Vianociam potrebné, ako vianočný stromček či vianočné vence a rôzne dekorácie.

Koncert aj tvorivé dielne pre deti

Základná umelecká škola Imricha Godina sa v priestoroch kaštieľa postará o tú pravú sviatočnú atmosféru. V ich podaní si budú môcť Zlatomoravčania vychutnať Vianočný koncert so začiatkom o 14.30 hod. Na zohratie a umocnenie vianočnej nálady nebude chýbať ani tradičný vianočný punč.

Organizátori vianočného popoludnia v Arboréte mysleli aj na tých najmenších. Pre nich budú pripravené tvorivé dielne, v ktorých si budú môcť vyrobiť všelijaké drobné predmety s vianočnou tematikou. Ak by sa deti nasýtili tvorivých dielní, môžu sa zapojiť do súťaže v stavaní snehuliaka.

Vyhodnotenie súťaže

Arborétum Mlyňany začiatkom novembra vyhlásilo súťaž o najkrajšiu vianočnú pohľadnicu. Súťaž bola určená pre deti do 15 rokov, ktoré mohli posielať svoje kreatívne vlastnoručne vyrobené pohľadnice. Mená víťazov budú slávnostne vyhlásené v tento deň. Všetky pohľadnice budú aj vystavené v priestoroch Kaštieľa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM