Tlačové správy

Aplikácia Drink Invite: Pošlite priateľom drink cez smartfón!

Bývate v Bratislave a chcete pozvať na pohárik kamaráta z Košíc? Žiaden problém s revolučnou mobilnou aplikáciou Drink Invite! Pošlite mu panáka jeho obľúbeného pitia a on si ho po predložení prijatého kódu môže vypiť v ktoromkoľvek zo siete zapojených podnikov po celom Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku Aplikácia Drink Invite: Pošlite priateľom drink cez smartfón!
Zdroj: Dnes24.sk

Sľúbili ste zatiahnuť prvú piatkovú rundu, no pracovné povinnosti vás ešte držia v kancelárii? Stále dlžíte drink známemu, s ktorým sa dlhšie neuvidíte? S novou aplikáciou Drink Invite pre smartfóny a tablety s operačným systémom iOs alebo Android svojich priateľov môžete pozvať na drink aj vtedy, ak nemáte príležitosť stretnúť sa s nimi osobne. Stačí ich do aplikácie pozvať z Facebooku alebo e-mailom a nahrať si kredit na virtuálne kupovanie drinkov platobnou kartou či cez pay pal.

Drink Invite vás sama upozorní na ponuky barov vo vašom regióne a vašim priateľom dokonca prezradí, aké drinky máte najradšej, aby sa s pozvaním vždy trafili. Projekt štartuje s 250 zapojenými prevádzkami a možnosťou poslať drinky značiek Absolut, Becherovka, Jameson, Ballantine’s, Ararat, Beefeater, Olmeca a Havana Club. Sieť barov aj portfólio drinkov sa však bude ďalej rozširovať. Stiahnite si Drink Invite už dnes z App store alebo Google Play a možno sa aj vám v rámci uvádzacej akcie pošťastí získať niektorý zo 100 grátis drinkov denne!

Viac info nájdete na FB Drink Invite alebo na http://drinkinvite.sk.

Drink Invite. Všetky bary v tvojom vrecku.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM