Veronika Kalinová Hokej

ANKETA: Ako fandia Zlatomoravčania hokeju a aký výsledok dnes tipujú?

Vyrazili sme do ulíc Zlatých Moraviec, kde sme sa vás pýtali, ako fandíte hokeju a aký výsledok tipujete. Väčšina z vás sú optimisti, tak dúfajme, že to dnes vyjde.

Ilustračný obrázok k článku ANKETA: Ako fandia Zlatomoravčania hokeju a aký výsledok dnes tipujú?
Zdroj: TASR

Marián S. (54), invalidný dôchodca: Som veľký fanúšik hokeja a neprestávam veriť do poslednej minúty zápasu. Aj keď sú tento rok chlapci menej zladení, nehrajú zle, preto verím, že už prešlo dosť zápasov a už sa im podarilo zosúladiť sa navzájom a dnes budeme excelovať. Uvidíme.

Miroslav K.(65), dôchodca: Nenechám si ujsť ani jeden zápas. Tento rok to nie je bohviečo, ale určite by som bol rád, keby vyhráme. Myslím si však, že dne nemáme šancu na výhru. Okrem toho, náš tím tento rok nie je taký kvalitný, ako bol po minulé roky. Niektoré stálice už predsa majú svoju zlatú éru hokeja za sebou.

Ján L. (31), živnostník: Naši nehrali zle, ale na Fínov nemáme. Podľa môjho názoru dnes prehráme.

Lucia (29), kaderníčka: Ani minulý rok nikto Slovákom neveril a boli ste strieborní. Tento rok to bude tak isto. Verím, že si striebro obhájime. Veď my na to máme.

Milan (41), nezamestnaný: Fandím hokeju, ale som dosť zarazený, akých hokejistov máme. V tíme sú i hráči, ktorých mená som jakživ nepočul a neviem, skade sa tam nabrali. To mi dosť prekáža a podľa mňa tí mladí ešte nie sú v takej kvalite, aby hrali na majstrovstvách. Preto aj to hokejové skóre…

Lukáš (20), študent: Ja moc hokej nesledujem, ale teraz už budem. Ideme s kamošmi na pivo a pozrieme si dnešný zápas. Mohli by sme vyhrať.

Gabriel (36), nezamestnaný: Myslím si, že naši dnes prekvapia a že nad Fínmi vyhráme. Budem im držať palce aj s rodinou.

Martina (20), študentka: Určite vyhráme!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM