Peter Klimant Hokej

Amatérska hokejová liga čoskoro opäť štartuje: Stále sa hľadajú nové tímy

Amatérska hokejoví liga je v našich končinách stále viac populárna. Na záver svojej prvej sezóny organizátori avizovali rozšírenie o ďalšiu ligu. Tesne pred začiatkom ďalšej sezóny vyzývajú záujemcov, aby sa do tejto novej ligy hlásili.

Ilustračný obrázok k článku Amatérska hokejová liga čoskoro opäť štartuje: Stále sa hľadajú nové tímy
Zdroj: TASR

Po ukončení úspešnej prvej sezóny sa organizátori rozhodli Amatérsku hokejovú ligu rozšíriť. „Vzhľadom na veľký záujem mužstiev a hráčov, ktorí by sa radi stali súčasťou ASHL, rozhodli sme sa rozšíriť našu súťaž o ďalšiu ligu , ktorá by mala mať 10 účastníkov.,“ informovali ešte koncom mája.

Nový ročník súťaže štartuje už v septembri. Organizátori preto na svojom webe vydali výzvu, aby sa záujemcovia o účasť v novej lige hlásili. „Nábor nových tímov do ASHL je stále aktuálny. Stále totiž existuje šanca pre rekreačne hokejové partie, aby spoločne vytvorili jeden tím, ktorý sa stane pravidelným účastníkom sobotňajších zápasov na zimnom štadióne na Škultétyho ulici v Nitre,“ informuje vedenie ASHL na svojom webe.

Podľa ich vyjadrenia je v súťaži ešte stále dosť voľných miest pre jednotlivé mužstvá. Tie sa môžu v prípade záujmu hlásiť cez ich web www.ashl.sk.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM