Peter Klimant Samospráva

Aktuálne FOTO z výstavby kruháču: Vieme, či bude dokončený včas!

Veľký hluk zo stavby a dopravné obmedzenia pri OD Tekov. Na tieto veci si Zlatomoravčania za posledné týždne už pomaly navykli. Výstavba kruháča trvá už tri týždne. Boli sme sa pozrieť, ako to tam najnovšie vyzerá a zisťovali sme, či to stavebníci stihnú do predpokladaného termínu dokončiť.

Ilustračný obrázok k článku Aktuálne FOTO z výstavby kruháču: Vieme, či bude dokončený včas!
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Výstavba kruhového objazdu pri obchodnom dome Tekov začala 10. júla a dokončená by mala byť na konci augusta. Zatiaľ stále prebiehajú búracie práce starej svetelnej križovatky.

Podľa vedúceho stavby sa vodiči nemusia obávať žiadneho ďalšieho predĺženia termínu dokončenia stavebných prác. Kruháč bude podľa jeho slov do konca augusta určite hotový. Pôvodne sa so začiatkom výstavby počítalo ešte deviateho júna a hotový mal byť na konci júla. Celá realizácia stavby sa však posunula pre rôzne administratívne úkony, ktoré musel investor vyriešiť.

Čo sa stavebných prác týka, tak počas najbližších dní to bude na stavbe vyzerať podobne ako doposiaľ. „Na budúci týždeň nás čakajú znova búracie práce a pokládka kamenných obrubníkov a podobné veci,“ prezradil vedúci stavby. Viacero ľudí z Moraviec hovorí, že zatiaľ to vyzerá ako keby stavali len ďalšiu križovatku. Tu vedúci dodáva, že tvary kruhového objazdu to celé naberie až o dva týždne.

Vodiči musia i naďalej rátať s čiastočnými dopravnými obmedzeniami, ktoré budú trvať až do konca stavebných prác.

Pozrite si aktuálne fotografie z výstavby kruháča v našej galérii!

Pre porovnanie si pozrite tiež fotky po prvom týždni od začatia výstavby: Kruhový objazd v Zlatých Moravciach: TAKTO pokračujú stavebné práce

Foto: Peter Klimant

Výstavba kruháča po troch týždňoch stavebných prác
30
Galéria
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM