Peter Klimant Kultúra

Ako stráviť posledný májový víkend v Moravciach? Nechajte sa inšpirovať našim výberom akcií

Ani sme sa nenazdali a máj sa pomaly chýli ku koncu. Máte už naplánované, čo budete robiť, počas blížiacich sa voľných dní? Prinášame vám prehľad zaujímavých podujatí v Zlatých Moravciach a v okolí.

Ilustračný obrázok k článku Ako stráviť posledný májový víkend v Moravciach? Nechajte sa inšpirovať našim výberom akcií
Zdroj: Dnes24.sk

Horská Cykločasovka

28. máj o 10.00, Machulince

Milovníci horskej cyklistiky z nášho regiónu majú opäť dôvod na radosť. I tento rok sa bude v Machulinciach konať úspešná Horská cykločasovka. Do súťaže sa môžu zapojiť nadšenci tohto adrenalínového športu všetkých vekových kategórií.

Saturday night party

28. máj večer, Oregon pub, Zlaté Moravce

V sobotu sa bude v Oregone konať tradičná Saturday night party, na ktorej sa budete môcť v sprievode dobre hudby vytancovať až do rána.

Deň detí v Moravciach

29. máj o 14:30 hodine, mestský štadión, Zlaté Moravce

Mesto a Mestské stredisko kultúry a športu v spolupráci s mestskými podnikmi, školami a školskými zariadeniami organizuje aj tento rok slávnosti k Medzinárodnému dňu detí. Program bude aj tento rok bohatý.

Folklórne slávnosti

29. máj o 15:00 hodine, pri miestnom dome kultúry a služieb, Topoľčianky

Obec Topoľčianky a Občianske združenie FS Topoľnica organizujú folklórne slávnosti s názvom „NAD INOVCOM VYŠLA HVIEZDA JASNÁ“. Medzi účinkujúcimi tejto kultúrnej akcie uvidíme viacero folklórnych skupín zo širokého okolia, medzi ktorými nebude chýbať ani spoluorganizátor akcie FS Topoľnica a detská folklórna skupina Maričiarik z Topoľčianok.

Deň detí v arboréte

29. máj o 10:00 hodine, Arborétum Mlyňany

Deň detí bude už tradične poriadne oslávený i v Arboréte Mlyňany. Začiatok programu je naplánovaný na desiatu hodinu doobeda a celá akcia potrvá do šestnástej hodiny. Tešiť sa môžeme na hudobné vystúpenia, zvieratá a rôzne hry pre najmenších.

Môže vás zaujímať:

Mesiac máj je už za rohom: Pozrite si program zlatomoraveckého kina Tekov

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM