Peter Klimant Iné športy

Ako hrali zlatomoraveckí hokejbalisti? Pozrite si to v sumári výsledkov

V Moravciach sa v nedeľu odohrali stretnutia tretieho kola Zlatomoraveckej hokejbalovej ligy. Pozrite si kompletné výsledky a zhrnutia všetkých piatych duelov.

Ilustračný obrázok k článku Ako hrali zlatomoraveckí hokejbalisti? Pozrite si to v sumári výsledkov
Zdroj: Dnes24.sk

Benetton – Penguins 5:1

góly: B. Segíň 3, D. Hitka 2 – T. Segíň

  • V zápase mali odzačiatku navrch hráči Benettonu, hlavne dvojica B.Segíň a D.Hitka robila v obrane majstra vietor. Pens nevedeli počas celého zápasu nájsť recept na skvelú obranu Benettonu, prekonali ju len raz a aj to len v presilovej hre a úplne zaslúžene prehrali.

Lemons-Corgons – DEMONS Hliník n. Hronom 4:8

góly: J. Kukučka 2, L. Valachy 2 – A. Hrnčiar 2, F. Kopčan 2, M. Dekíš 2, M. Štubňa, P. Galbavý

  • Zápas priniesol ofenzívny hokejbal, v ktorom odzačiatku ťahali za kratší koniec domáci, ktorí nastúpili v nekompletnom zložení a navyše len v počte 6 hráčov. HbK Demons Hliník nad Hronom zápas od začiaku do konca kontroloval, domácim postupne dochádzali sily a Demons si tak pripísal prvý plný bodový zápis v tejto sezóne.

Hbk Stallions – Metanolik 4:5 s.n.

góly: J. Altperger, E. Šramko, M. Ribarič, J. Káčer – P. Janík, M. Fazika, Ľ. Černo, P. Rumanko rozhodujúci nájazd: Opálený

  • Navyrovnanejší zápas kola, v ktorom si obidve mužstvá chceli pripísať 3 body. Metanolik Zlaté Moravce ako nováčik ešte v tejto sezóne nebodoval a jeho hráči vstúpili do zápasu s jasným cieľom bodovať. To sa im aj nakoniec podarilo, keď zápas skončil v riadnom hracom čase remízou 4:4. O jediný a tak zároveň rozhodujúci gól padol po premenom nájazde kapitána hostí Jozefa Opáleného.

Scorpions – U20 8:1

góly: T. Nízl 2, M. Holečka 2, M. Belica, M. Kováčik, M. Baťala, B. Ďurček – M. Opálený

  • Mladíci z HC Zlaté Moravce Under20 sú po 3 odohratých kolách na poslednom mieste v ZMHL. Snahu im nemožno uprieť, ale chýbajúce skúsenosti a neyhratosť sa nedajú úplne nahradiť bojovnosťou. Aj keď miestami boli Calex City Scorpions vyrovnaným súperom, Škorpióni zápas s prehľadom zvládli a pripísali si tak na svoje konto 3 body.

Jokerit Partizánske – Devils 5:1

góly: E. Borbély 2, S. Varga, M. Hallo, Š. Peniaška – M. Mondočko

  • V poslednom zápase kola sa stretol líder súťaže Devils Zlaté Moravce s Jokeritom Partizánske. Očakával sa vyrovnaný zápas a spočiaku to aj tak vyzeralo. Taktovku stretnutia však postupne prebral Jokerit a po pekných góloch triumfoval a ostáva tak neporazený.

Hviezda kola: Branislav Segíň (Benetton)

Zdroj: ZMHL, Pavel Dvonč

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM