Rôzne Hokej

Akcia Deti na hokej zožala úspech: Zahrať si prišlo kopec detí, pozrite si to!

Zlaté Moravce majú za sebou ďalší ročník úspešnej akcie Deti na hokej. Na mestskej ľadovej ploche sa zišlo mnoho športuchtivých detí so svojimi rodičmi. Pozrite si zábery z tejto akcie.

Ilustračný obrázok k článku Akcia Deti na hokej zožala úspech: Zahrať si prišlo kopec detí, pozrite si to!
15
Galéria
Zdroj: Michal Sahaj, zdroj: HC ZM

V piatok 6. januára bolo na zlatomoraveckom zimnom štadióne rušno. Odohral sa tu ďalší ročník náborového projektu Slovenského zväzu ľadového hokeja a miestneho hokejového klubu pod názvom „DETI NA HOKEJ“, ktorý bol určený pre deti vo veku od 5 do 10 rokov a ich rodičov.

„Hlavnými cieľmi projektu sú zanechať v pamäti malých účastníkov podujatí pozitívnu skúsenosť s hokejom a zimným štadiónom, zoznámiť rodičov potenciálnych hokejistov s hokejovým prostredím, zvýšiť členskú základňu v najmladšej kategórii a vytvoriť tak zdravé športové konkurenčné prostredie,“ uvádzajú organizátori.

V poradí druhý ročník tejto akcie hodnotia organizátori ako úspešný. „Účasť na podujatí nás veľmi potešila. Deti a ich rodičia prežili čas naplnený hrami a zábavou na ľade,“ dodávajú organizátori. Zábery z akcie si môžete pozrieť v našej priloženej fotogalérii.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM