Peter Klimant Kultúra

5 tipov redakcie na tento víkend: Zlatomoravčania, aj toto cez dni oddychu môžete zažiť

Blížiaci sa víkend so sebou prináša v Zlatých Moravciach a okolí akcie rôzneho druhu. S naším prehľadom sa v nich ľahko zorientujete a potom si stačí už len vybrať. Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku 5 tipov redakcie na tento víkend: Zlatomoravčania, aj toto cez dni oddychu môžete zažiť
Zdroj: TASR

Inside

6. november 2015, Zelená Žaba, Topoľčianky

Koncert známej zlatomoraveckej kapely Inside v Zelenej žabe v Topoľčiankach. Tešiť sa môžeme na poriadnu dávku kvalitnej rockovej hudby. Chalani zahrajú aj hity z ich posledného albumu v Tieni mesiaca.

Volejbalový turnaj o pohár mesta Zlaté Moravce

7. november 2015, ihriská zlatomoraveckých škol, Zlaté Moravce

Štvrtý ročník populárneho volejbalového turnaju, ktorého sa zúčastní celkovo 35 tímov zo Slovenska, Poľska a Čiech. Na záver nebude chýbať afterparty so živou hudbou. Turnaj začína ráno o ôsmej na Gymnáziu Janka Kráľa.

Oldies 2+1 party

7. novembra 2015, Oregon pub, Zlaté Moravce

Ak si chcete víkend spestriť tanečnou zábavou, v známom zlatomoraveckom klube Oregon pub si prídete na svoje. Bude sa tam konať Oldies 2+1 party. Hrá DJ Tim. Tešiť sa môžete na tie najväčšie hity 70.,80.,90. rokov a Československé hi­ty.

Človečina

8. november 2015 o 17:00 hodine, MSKŠ, Zlaté Moravce

Divadelné predstavenie Stanislava Štepku v podaní ZlatoMoraveckého Ochotníckeho Kolektívu. Hrajú: M. Zlatňanská, J. SKulová, B. Remenárová, B Horniak, P. Kereš.

Hokejbal

8. novembra od 9:00 hodine, Hokejbalové ihrisko Robotnícka ulica, Zlaté Moravce

Na záver trochu športu v podobe hokejbalu, ktorý je v našich končinách mimoriadne obľúbený. V nedeľu si môžete pozrieť celkovo dva zápasy 9.kola Zlatomoraveckej hokejbalovej ligy. O deviatej ráno si môžete vychutnať duel medzi Lemons-Corgons verzus Routiners a o 10:30 hodine nastúpia Penguins Avengers proti Kladivárom PE.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM