Rôzne Tlačové správy

3. súťaž vo varení guláša dopadla na jednotku: V Novej Bani sa varilo i hasilo FOTO

Tretí ročník zamestnaneckej gulášovej party v závode Knauf Insulation v Novej Bani sa opäť vydaril. Tento rok sa ho zúčastnil zatiaľ najvyšší počet účastníkov a prišli nás pozrieť aj hasiči.

Ilustračný obrázok k článku 3. súťaž vo varení guláša dopadla na jednotku: V Novej Bani sa varilo i hasilo FOTO
14
Galéria
Zdroj: PR

Tradícia zápolenia o najlepší guláš v Knauf Insulation sa teší veľkému záujmu. Aj tento rok prišlo množstvo zamestnancov a ich rodinných príslušníkov stráviť víkendový deň na čerstvom vzduchu pri aktivite, ktorá zabaví veľkých i malých.

Súťaž sa konala na parkovisku v priestoroch Knauf Insulation v Novej Bani už od rána. Do súťaže sa prihlásilo 12 tímov, ktoré boli na turnaj dobre pripravené. Tímy si zvolili vlastné mena a prispeli k atmosfére vlastnými nápadmi. Každý tím priniesol vlastné kuchárske tajomstvo a ingrediencie. Hodnotenie bolo veľmi napínavé – 12 kulinárskych výtvorov posudzovali všetci účastníci, každý mohol ochutnávať a dať svoj hlas gulášu, ktorý mu najviac ulahodil. Popritom prebiehala aj súťaž o najobľúbenejšieho zamestnanca a do hlasovania sa zapojili všetci.

Samotnú súťaž sprevádzal bohatý program a veľa zábavy. Strhujúce zážitky nám pripravili hasiči z Hasičského a p záchranného zboru z Novej Bane, ktorí si získali celé publikum. Videli sme ukážky hasenia ohňa, vystrihovania z vraku auta a deti i dospelí si mohli vyskúšať hasenie hasiacim prístrojom ako aj prúdom hasiacej vody.

Ďakujeme všetkým tímom za nezabudnuteľnú atmosféru, výborný guláš a tešíme sa na ďalší ročník.

(PR správa)

V Novej Bani sa varilo i hasilo
14
Galéria
Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM